Uw browser is verouderd!

ijsselpark.nl is gebouwd volgens de laatste technologieën. Hierdoor kunnen we een optimale gebruikerservaring bieden aan onze bezoekers. We zien dat de browser waar u nu gebruik van maakt niet meer wordt ondersteund, omdat deze niet meer up to date is. Download de nieuwste versie van één van de volgende browsers zodat u gebruik kunt maken van de website zoals dit is bedoeld. In de nabije toekomst zal het niet meer mogelijk zijn om ijsselpark.nl te gebruiken met uw huidige browser.

Download browser

TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP EN VRIJSTAANDE WONINGEN

Twee-onder-één-kapwoningen & vrijstaande woningen ca. 135 – 210 m²

Aan de randen van het IJsselpark, heerlijk beschut tussen de bomen en aan de watergangen, bevinden zich de vrijstaande villa’s en twee-onder-één-kapwoningen.

 De groene zoomwoningen bevinden zich in het waterlandschap aan de bomenrijen die IJsselpark omranden. Rust en ruimte zijn hier de kwalificaties. Om op ieder moment van de dag heerlijk van de natuur te kunnen genieten, openen de woningen zich gemakkelijk naar alle zijden. Sommige vrijstaande villa’s zijn  midden op de royale kavels gelegen, waardoor de zon overal bij kan.

 De daken van de woningen zijn kenmerkend voor het dorpse leven in de buurt. Bij het ene type refereren we naar de langgevelboerderij, het andere type is juist een moderne bewerking van de stolpboerderij. Uiteraard nu wel met zonnepanelen.