Uw browser is verouderd!

ijsselpark.nl is gebouwd volgens de laatste technologieën. Hierdoor kunnen we een optimale gebruikerservaring bieden aan onze bezoekers. We zien dat de browser waar u nu gebruik van maakt niet meer wordt ondersteund, omdat deze niet meer up to date is. Download de nieuwste versie van één van de volgende browsers zodat u gebruik kunt maken van de website zoals dit is bedoeld. In de nabije toekomst zal het niet meer mogelijk zijn om ijsselpark.nl te gebruiken met uw huidige browser.

Download browser

GESCHAKELDE HOEK- EN TUSSENWONINGEN

Geschakelde hoek- en tussenwoningen ca. 110 - 150 m²

De entree van IJsselpark komt uit in het midden van het plan. Langs de groene laan en aan het binnenplein staan een aantal bijzondere geschakelde rijwoningen en drie-onder-een-kappers.

 De bebouwing rond het plein bestaat uit geschakelde hoek- en tussenwoningen die perfect passen in het landschap. De eerste ‘rijtjes’ van de woningen die u tegenkomt hebben opvallende zijgevels die u misschien doen denken aan de gevel van een boerenhoeve uit de buurt.  Ook de lage dakgoten en de typische voordeuren aan de laan zijn daardoor herkenbaar. De hoekwoningen liggen met hun tuin direct langs de watergangen en hebben daar een eigen vlonder aan de tuin. De woningen op de kop van het binnenplein hebben een dorpse voorgevel en liggen met de achterzijde en bergingen langs de waterrand.