Uw browser is verouderd!

ijsselpark.nl is gebouwd volgens de laatste technologieën. Hierdoor kunnen we een optimale gebruikerservaring bieden aan onze bezoekers. We zien dat de browser waar u nu gebruik van maakt niet meer wordt ondersteund, omdat deze niet meer up to date is. Download de nieuwste versie van één van de volgende browsers zodat u gebruik kunt maken van de website zoals dit is bedoeld. In de nabije toekomst zal het niet meer mogelijk zijn om ijsselpark.nl te gebruiken met uw huidige browser.

Download browser

APPARTEMENTEN

Appartementen ca. 120-150 m²

De entree van de buurt wordt gevormd door een kleinschalig appartementengebouw. Aan de andere zijde van de groene entree van IJsselpark worden  eengezinswoningen gerealiseerd met de achtertuin aan het groene landschap.   

Appartementengebouw 

Het appartementengebouw langs de Kanaalweg is de poortwachter voor IJsselpark. Een robuust gebouw met prachtige, zongunstige buitenruimtes. Binnenin zijn 11 royale vierkamerappartementen gesitueerd met een oppervlakte tussen de ca. 120 en 150 m². Ieder appartement wordt geleverd met een eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder de woningen. Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan de parkachtige setting. Achter het appartementengebouw is ook ruimte gemaakt voor een bijzondere zwemvijver voor bewoners en omwonenden. Bent u golfer? Dan kunt u vanuit het appartementengebouw door het IJsselpark de entree van Golfclub Capelle ook te voet bereiken!