04-11-2019

Twee successen

Nadat we afgelopen donderdag 31 oktober zijn begonnen aan de sloop van het IJsselcollege is er ook een inloopavond georganiseerd voor geïnteresseerden in IJsselpark. Wat ons betreft een groot succes met enorm veel aanloop, leuke vragen en een gezellige sfeer.

30-10-2019

Inloopavond 31 oktober

BEMOG Projektontwikkeling organiseert donderdag 31 oktober een inloopavond bij de Golfclub Capelle. U bent van harte welkom tussen 17.00 en 19.00 uur op de s'Gravenweg 311, 2905 LB in Capelle aan den IJssel. De ontwikkeling voor de realisatie van ca. 60 woningen en appartementen is volop bezig. Tijdens deze avond delen wij met u het voorlopig ontwerp (VO) van het nieuwbouwplan IJsselpark en kunt u terecht voor al uw vragen.

30-10-2019

Voorlopig ontwerp goedgekeurd

Na de vaststelling door de gemeenteraad van het bestemmingsplan voor de locatie van het IJsselpark is op 1 oktober ook het voorlopig ontwerp (VO) van de woningen door het projectteam goedgekeurd. Een prachtige mijlpaal, waarmee BEMOG ook de belangrijkste architectonische uitgangspunten heeft vastgelegd. De moderne bouwstijl van de woningen laat zich volgens de architect het beste vertalen als 'sculpturen in het slagenlandschap'.

27-06-2019

Goede opkomst 19 juni

Op woensdagavond 19 juni jl. presenteerden we voor de eerste maal onze plannen voor de nieuwe groene en polderachtige woonwijk IJsselpark aan de ongeveer 70 omwonenden en belangstellenden. En tevens deden we dat voor de laatste keer in het voormalige IJsselcollege aan de Kanaalweg, dat wordt ontmanteld en plaats gaat maken voor de eerste grondwerkzaamheden van IJsselpark.

IJsselpark wordt een bijzonder project, met allesbehalve standaardwoningen, die losjes lijken uitgestrooid over de landelijke omgeving. Aan de noordzijde ligt de locatie, die straks bestaat uit een nieuw groen park tegen de Capelse Golfclub aan.

Informatiebijeenkomst 19 juni

Ben je benieuwd naar de plannen van IJsselpark? Kom dan a.s. woensdag om 19:30 uur naar het voormalige IJsselcollege (Kanaalweg 52a, Capelle aan den IJssel). We vertellen je graag meer over het nieuwbouwplan IJsselpark, het bijbehorende bestemmingsplan en er is gelegenheid om hierover in gesprek te gaan met BEMOG, de architecten en de gemeente!