05-11-2021

Start bouw

Zodra het overtollige zand is verwijderd en de leidingen voor de nutsvoorzieningen zijn aangelegd, kan de bouw van de woningen beginnen. De heipalen die dan worden aangebracht kunnen enige overlast geven aan omwonenden. In december of januari wordt als eerste begonnen met de bouw van de appartementen. Daarna zal al spoedig het gehele IJsselpark kunnen worden aangelegd.

04-11-2021

Voorbelasting gronden

Ruim een jaar geleden zijn we begonnen met het aanbrengen van een grote hoeveelheid zand op de toekomstige infrastructuur van het IJsselpark. Hiermee wordt de grond stabiel gemaakt, zodat verzakkingen in de toekomst worden geminimaliseerd. Inmiddels hebben onze deskundigen en die van de gemeente, onafhankelijk van elkaar besloten dat de gronden stabiel zijn en het overtollige zand verwijderd kan worden. In de maand november zal hiermee worden begonnen. Dit betekent dat er weer gereden gaat worden met vrachtwagens die grond afvoeren.

03-11-2021

Onherroepelijke omgevingsvergunning

Voordat we aan de bouw kunnen beginnen hebben we een bouwvergunning nodig. Voor de vakantieperiode was er een bezwaar ingediend. Inmiddels is dit bezwaar afgewezen en alle perioden waarop bezwaar kon worden gemaakt, zijn verlopen. Dit betekent dat de vergunning voor het IJsselpark sinds deze maand onherroepelijk is!

02-11-2021

Alle woningen in IJsselpark zijn verkocht!

Inmiddels zijn alle villa's, twee-kappers, rijwoningen en appartementen in IJsselpark verkocht. We zijn erg trots op dit succes. Het komt namelijk niet vaak voor dat alle woningen in een nieuwbouwproject zijn verkocht voordat we zijn gestart met de bouw.

23-03-2021

Wist u dat...

...de woningen in IJsselpark een toonbeeld zijn van energiebeheersing en het gebruik van natuurlijke energiebronnen. Isolatie, ventilatie, zonnepanelen en het zelf opwekken van warmte door een lucht water warmtepomp staan hierbij centraal.

De energiezuinige woningen in het project IJsselpark worden uiteraard zonder gasaansluiting opgeleverd. U kookt en stookt dus elektrisch.

05-03-2021

Architect aan het woord

Het bijzondere project IJsselpark is een ontwerp van Studio Komma. Hun visie achter het design?

“Met het ontwerp voor IJsselpark hebben we ingezet op een intiem plan, waar beschutting, ruimte, veiligheid en modern wonen samengaat. Omdat we de beschikking hebben over meer dan 5 hectare natuurlijk landschap, is het ons uitstekend gelukt om de woningen mooi uit te strooien over het plan.

Ook hebben we met de verscheidenheid aan woningen, van appartement tot vrijstaande villa, een woonklimaat voor jong en oud gecreëerd, waarbij de verbinding ontstaat in de natuur rondom de woningen. De tuinen gaan naadloos over in het groen van het park. Hierdoor ontstaat een groot gevoel van vrijheid en een optimale beleving van de natuur.”

02-03-2021

Wist u dat...

...de toilet- en badruimten van uw nieuwe woning in IJsselpark inclusief tegelwerk en hoogwaardig sanitair van Villeroy & Boch worden opgeleverd? U heeft de keuze uit drie basiskleuren tegelwerk, maar kunt in overleg ook uw eigen materialen kiezen. Zo wordt uw droombadkamer een feit!

De bijzondere woningen in IJsselpark verdienen de aandacht van de bewoner voor elk detail. Onze adviseurs gaan daarom graag met u in gesprek over de realisatie van uw droombadkamer.

26-02-2021

IJsselpark nu in verkoop!

Het is zover! De start verkoop van alle 59 woningen van IJsselpark is op vrijdag 26 februari om 09:00 uur van start gegaan. De definitieve woningprijzen zijn bekend en zichtbaar op de website. Alsmede de verkooptekeningen per bouwnummer en kavelkaarten. De optiemogelijkheden worden in de loop van de week van 1 maart toegevoegd. De technische omschrijvingen en koop aanneem overeenkomsten, zullen beschikbaar zijn tijdens het persoonlijke gesprek met de makelaar.

De start verkoopperiode sluit op maandag 8 maart om 09:00 uur. Schrijft u zich voor die tijd in op uw favoriete bouwnummer(s) via onze woningzoeker. Heeft u uw favoriete bouwnummer(s) tijdens de eerdere pre-sale periode reeds opgegeven? Dan kunt u tijdens de start verkoopperiode uw bouwnummers, indien gewenst, nog wijzigen via uw persoonlijke account.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze makelaars. Zij helpen u graag verder in de zoektocht naar uw droomwoning in Capelle aan den IJssel!

Ga naar de woningzoeker

19-02-2021

Start verkoopdatum bekend

Het is bijna zover! Op vrijdag 26 februari om 09:00 uur zijn alle daadwerkelijke contractstukken gereed en gaat IJsselpark in verkoop! 59 woningen in verschillende typen: moderne appartementen, ruime geschakelde woningen, royale twee-onder-één-kapwoningen en spectaculaire vrijstaande woningen.

Gelegen op één van de mooiste plekjes in Capelle aan den IJssel, in het karakteristieke slagenlandschap en aan de golfbaan.

17-02-2021

Voorbereidend werk gestart!

Omdat we straks gaan bouwen in waterrijk poldergebied, moeten we de gronden onder de openbare ruimte eerst stabiel genoeg maken. Dit doen we door het aanbrengen van een flinke laag grond, die we over ongeveer negen maanden weer verwijderen. Inmiddels zijn we deze zogenaamde voorbelastingslaag aan het aanbrengen.

Leuk weetje: We gebruiken een groot gedeelte van het puin van de oude school om de aangebrachte grond nog wat extra te verzwaren. Circulair geregeld!

29-01-2021

Voorinschrijving gestart!

Op vrijdag 29 januari 2021 is de voorinschrijving van alle 59 woningen van IJsselpark van start gegaan! U kunt zich nu dan ook inschrijven op uw favoriete bouwnummers. Doe dit direct via de woningzoeker.

Wees er snel bij! De inschrijftermijn sluit op zondag 14 februari om 21:00 uur. 


Bekijk de volledige verkoopplanning hier.

Bekijk de woningzoeker

04-11-2019

Twee successen

Nadat we afgelopen donderdag 31 oktober zijn begonnen aan de sloop van het IJsselcollege is er ook een inloopavond georganiseerd voor geïnteresseerden in IJsselpark. Wat ons betreft een groot succes met enorm veel aanloop, leuke vragen en een gezellige sfeer.

30-10-2019

Inloopavond 31 oktober

BEMOG Projektontwikkeling organiseert donderdag 31 oktober een inloopavond bij de Golfclub Capelle. U bent van harte welkom tussen 17.00 en 19.00 uur op de s'Gravenweg 311, 2905 LB in Capelle aan den IJssel. De ontwikkeling voor de realisatie van ca. 60 woningen en appartementen is volop bezig. Tijdens deze avond delen wij met u het voorlopig ontwerp (VO) van het nieuwbouwplan IJsselpark en kunt u terecht voor al uw vragen.

30-10-2019

Voorlopig ontwerp goedgekeurd

Na de vaststelling door de gemeenteraad van het bestemmingsplan voor de locatie van het IJsselpark is op 1 oktober ook het voorlopig ontwerp (VO) van de woningen door het projectteam goedgekeurd. Een prachtige mijlpaal, waarmee BEMOG ook de belangrijkste architectonische uitgangspunten heeft vastgelegd. De moderne bouwstijl van de woningen laat zich volgens de architect het beste vertalen als 'sculpturen in het slagenlandschap'.

27-06-2019

Goede opkomst 19 juni

Op woensdagavond 19 juni jl. presenteerden we voor de eerste maal onze plannen voor de nieuwe groene en polderachtige woonwijk IJsselpark aan de ongeveer 70 omwonenden en belangstellenden. En tevens deden we dat voor de laatste keer in het voormalige IJsselcollege aan de Kanaalweg, dat wordt ontmanteld en plaats gaat maken voor de eerste grondwerkzaamheden van IJsselpark.

IJsselpark wordt een bijzonder project, met allesbehalve standaardwoningen, die losjes lijken uitgestrooid over de landelijke omgeving. Aan de noordzijde ligt de locatie, die straks bestaat uit een nieuw groen park tegen de Capelse Golfclub aan.

Informatiebijeenkomst 19 juni

Ben je benieuwd naar de plannen van IJsselpark? Kom dan a.s. woensdag om 19:30 uur naar het voormalige IJsselcollege (Kanaalweg 52a, Capelle aan den IJssel). We vertellen je graag meer over het nieuwbouwplan IJsselpark, het bijbehorende bestemmingsplan en er is gelegenheid om hierover in gesprek te gaan met BEMOG, de architecten en de gemeente!