Uw browser is verouderd!

ijsselpark.nl is gebouwd volgens de laatste technologieën. Hierdoor kunnen we een optimale gebruikerservaring bieden aan onze bezoekers. We zien dat de browser waar u nu gebruik van maakt niet meer wordt ondersteund, omdat deze niet meer up to date is. Download de nieuwste versie van één van de volgende browsers zodat u gebruik kunt maken van de website zoals dit is bedoeld. In de nabije toekomst zal het niet meer mogelijk zijn om ijsselpark.nl te gebruiken met uw huidige browser.

Download browser
27-06-2019

Goede opkomst informatiebijeenkomst 19 juni jl.

Goede opkomst informatiebijeenkomst 19 juni jl.

Op woensdagavond 19 juni jl. presenteerden we voor de eerste maal onze plannen voor de nieuwe groene en polderachtige woonwijk IJsselpark aan de ongeveer 70 omwonenden en belangstellenden. En tevens deden we dat voor de laatste keer in het voormalige IJsselcollege aan de Kanaalweg, dat wordt ontmanteld en plaats gaat maken voor de eerste grondwerkzaamheden van IJsselpark.

IJsselpark wordt een bijzonder project, met allesbehalve standaardwoningen, die losjes lijken uitgestrooid over de landelijke omgeving. Aan de noordzijde ligt de locatie, die straks bestaat uit een nieuw groen park tegen de Capelse Golfclub aan.  

TERUG