UITVERKOCHT81d48430-406d-11eb-86e8-59f0c672e933.pngIn het nieuwe IJsselpark woont u midden in een waterrijke, groene enclave in de Randstad.

Op een van de mooiste plekjes in Capelle aan den IJssel, gelegen in het karakteristieke slagenlandschap en aan de golfbaan,
ontwikkelt BEMOG op 5 hectare een nieuw groen woonplan met veel variatie. In totaal komen er 59 woningen op deze grootse natuurlijke locatie,
verdeeld over luxe appartementen, geschakelde woningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s.

Alle woningtypes zijn volledig uitverkocht.Bekijk de specificaties van de woningen direct via de interactieve woningzoeker hieronder.

9eb64800-3f9f-11eb-9457-f739617f082c.png


In de bovenstaande vogelvlucht kunt u de woningen van IJsselpark bekijken.
Selecteer eerst de gewenste woning om vervolgens de bouwnummerspecificaties en plattegronden te bekijken.


Onze verkoopbrochure kunt u hieronder digitaal downloaden. Ook kunt u een fysiek exemplaar, in overleg met de makelaars, op kantoor afhalen.

Download de brochure

NOG 3 APPARTEMENTEN BESCHIKBAARc0204a10-1abf-11eb-a856-83e1189fc9bf.png


Appartementen en rijwoningen
De ingang van de wijk IJsselpark komt te liggen aan de Kanaalweg, vlak bij de brug. Een groene oprijlaan met wilgen brengt u op het intieme binnenplein,
het midden van IJsselpark. Aan de entree wordt een appartementencomplex met elf luxe appartementen gerealiseerd, dat uitkijkt over het kanaal, de golfbaan en de wijk.
Langs de groene entreelaan staan een aantal bijzondere geschakelde rijwoningen en drie-onder-een-kappers.
De bebouwing rond het plein bestaat uit geschakelde hoek- en tussenwoningen die perfect passen in het landschap.

Villa’s en twee-onder-één-kapwoningen
Aan de randen van het IJsselpark, heerlijk beschut tussen de bomen en aan de watergangen, bevinden zich de vrijstaande villa’s en twee-onder-een-kapwoningen.
Hier vindt u rust en ruimte en woont u gemoedelijk aan de zoom van de golfbaan.

Bekijk het woningaanbod

8d4a3b40-1abf-11eb-8b60-a1a90bb503d3.png


Capelle aan den IJssel heeft ‘the best of both worlds’- Rotterdam om de hoek en de groene waterrijke polders binnen handbereik. Neem maar eens de fiets en rijd langs de Hollandse IJssel naar Moordrecht en Gouda. En sluit de dag dan af met een heerlijk dinertje bij een van vele restaurants in het dorp.

Meer over de locatie

ab1a3af0-1abf-11eb-811b-dba7363960a4.pngIn een gezonde omgeving passen ook woningen die tegemoetkomen aan de eisen van duurzaamheid en milieu. Wanneer u gaat wonen in IJsselpark,
kunt u rekenen op een optimaal gebruik van de zon, de bodem en het water. Daarmee heeft u een warm en comfortabel huis, dat zelf de nodige energie opwekt, goed geïsoleerd is en voldoet aan de nieuwste voorwaarden voor duurzaam wonen én bouwen. De omgeving is voorbereid op een veranderend klimaat, waar hemelwater zo veel mogelijk wordt opgevangen en teruggebracht in de natuur.